ANTIBURSÍK - STOP EKOTERORU !

  • ABS
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,43. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.07.2015 15:11:52

Kvůli takovým lidem jako je Babiš jsem šel do politiky

Kvůli takovým lidem jako je Babiš jsem šel do politiky

Pan Babiš by měl ke kauze Rath mlčet. Kdo tady lže a krade si už uvědomuje polovina národa. Zbytek jsou nebo budou Babišovi zaměstnanci nebo poddaní.

Pan Andrej Babiš, vůdce politického hnutí ANO, nepolitik, ekonomický uzurpátor, nejhorší ministr financí od r. 1992, autor destrukce české demokracie by měl raději mlčet. Pro české udřené horníky nejsou peníze na důchody, pro jeho Moniku na kabelky se však 5 milard na ekodotace našlo a najde.Těch 21 milionů pro Ratha stálo za to, abychom pochopili jak "velká politika" funguje. Jaký trest přijde za přisvojení si 5 milard?  
JUDr. Ivo Kasal,předseda politické strany ANTIBURSÍK - STOP EKOTERORU !člen Aliance demokratických sil České republiky,evidovaný extrémista
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama