ANTIBURSÍK - STOP EKOTERORU !

  • ABS
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,43. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.07.2015 8:37:00

Babiš si brousí zuby na Nejvyšší kontrolní úřad

Babiš si brousí zuby na Nejvyšší kontrolní úřad

Velmi poučný rozhovor s Babišem nabídla ČT 24 v pátek 24. 7. v 18,30. . Já jsem zařídil, já jsem udělal, já jsem prosadil. Ostatní jsou naprostí idioti. Ještě že mne máte. Tak lze shrnout pár minut pořadu a zásadní sdělení Babiše občanům.

Babiš otevřeně a opakovaně sdělil, že Nejvyšší kontrolní úřad je obsazen politiky, kteří ničemu nerozumí. Proč nenavrhne jeho zrušení?  Proč nezařídí, aby už úřad nedostal ani korunu? Proč už Babiš neřídí a nekontroluje všechno sám?  
Proč už není z České republiky jeden jediný koncentrák, kde budou všichni ráno vstávat s písněmi z Babišovy TV  stanice Ocko, nedostanou na jeho chlebu jedno kolečko  kosteleckého salámu, není jim přečten úvodník z jeho novin, k obědu nedostanou kus jeho vodnatého kuřete, odpoledne se nejdou projít řepkou a večer na apelplacu se nedívají na jeho novou TV  stanici s názvem Ocko vlasti. ( Ocko vlasti  je obdoba pořadu ČT 24, ovšem s tím rozdílem, že 24 hodin mluví jen Babiš sám o sobě jako skutečný Otec vlasti )
Položili jsme proto přednímu psychiatrovi následující otázky:
Je Babiš více narcis,  vyžírka nebo sebežer? Je to mstivý arogant?Může s ním Monika vydržet?  A jak dlouho? Hrozí nám od něj nějaké nebezpečí? Ucítívá nějaké symboly? Třeba sebefalický? 
Pokud se psychiatr a já dožijeme příštího týdne a nestaneme se cílem fanatika z Babišjugend,  odpovědi zveřejníme.
JUDr. Ivo Kasal,předseda politické strany ANTIBURSÍK - STOP EKOTERORU !registrační číslo  extrémisty 171618 , prozatím nevytetované na levé ruce 
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama