ANTIBURSÍK - STOP EKOTERORU !

  • ABS
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,43. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.07.2015 14:34:39

Na Mladý ANO jsme Krátký, na ANO jsme malý páky,

Na Mladý ANO jsme Krátký, na ANO jsme malý páky,

je to tak a DEJ SI POZOR NA ZOBÁK !

Babišjugend má v čele nového šéfa. Bylo by trapné, kdyby to byl někdo přímo z Babišovy rodiny.  Politice je nutné se vyučit už v mládí. Třeba takový Bohuslav Emanuel Sobotka  ( pro odlišení od jiného Sobotky a podle stejných praktik a morálních zásad jaké měl Emanuel Moravec ) došel až do vedení státu přímo ze školních lavic. Babiš to původně hodně kritizoval, ale teď pochopil, že politika JE ŘEMESLO JAKO KAŽDÉ JINÉ a je třeba se mu od starších, zkušenějších a protřelejších vyučit.  Tak hodně štěstí, pane Krátký.  Litovat toho budete celý život. 
( Panu dr. Ledeckému se ve Špindlerově Mlýně osobně omluvím za zneužítí textu jeho písně ). 
JUDr. Ivo Kasal,předseda politické strany ANTIBURSÍK - STOP EKOTERORU !člen Alienace demokratických sil České republiky,registrovaný extrémista

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama