ANTIBURSÍK - STOP EKOTERORU !

  • ABS
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,43. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.07.2015 9:07:18

Kankán Pelikán

Kankán Pelikán

To je krycí název akce Ministerstva dopravy pro vyčlenění celých ulic pro jízdu cyklisty z domova na Ministerstvo spravedlnosti. Včera unikly podrobnosti.

Ochranka šéfa spravedlnosti si s cyklistou Pelikánem již nevěděla rady. Jeho bezpečnost vyřešil stranický kolega, který navrhuje vyčlenit celé ulice jen pro  něj a později i pro další cyklisty. Nápad uvital i ministr vnitra Chovanec z ČSSD, kterému se  na stole  kupí  zprávy o stovkách opilců za řidítky kol. "Opravdu bezpeční mohou být jen tehdy, pokud budou mít k dispozici celou šíři vozovky, nikoliv jen úzký proužek, v němž se už nejsou schopni udržet ". Tolik  slova dopravního experta. Z důvodové zprávy  k předpisu dále vyplývá, že célé ulice budou potřebné i proto, že počet těch, kteří budou muset přesedlat z aut na kola se zvýší zavedením EETKA ( Elektronická evidence tržeb konkurence Agrofertu ) , které již neumožní tisícům bývalých živnostníků jízdu motorovým vozidlem. Výrazně se tak sníží počet  dodávkových i osobních vozů v provozu a zvýší poptávku po odložených kolech v brněnských ulicích po posledních volbách. Návrh Ministerstva dopravy vítají především obyvatelé Prahy 1, protože cyklisté už konečně zmizí z chodníků Václavského náměstí a pěších zón. 
JUDr. Ivo Kasal,předseda politické stranyANTIBURSÍK - STOP EKOTERORU ! 
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama