ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,12. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.10.2010 23:54:13

Další tajné uzavřené jednání v Jablonci!

Další tajné uzavřené jednání v Jablonci!

Podobně jako ve středu, při návštěvě premiéra Petra Nečase, se dnes opět v Jablonci konaly konspirativní pikle a kejkle. Protože o nich tentokrát autor Petr Mašek nenapsal, musím se tohoto úkolu zhostit já.

Stejně jako ve středu i dnes proběhla akce v naprostém utajení pod názvem Drakiáda na hřišti Čelakovského. Tajné akce se zúčastnilo mnoho rodin s dětmi, na které čekala řada soutěží o ceny. Soutěží hlavní a nejhezčí bylo pouštění draků. Větrné počasí drakům přálo a sluníčko se postaralo o jeden z nejkrásnějších dnů babího léta.

 

Ve středu přijel pan premiér Petr Nečas na mé pozvání. Program, který jsme na odpoledne připravili, obsahoval nejen komorní jednání s oblastní radou, ale také otevřené jednání s komunálními politiky a kandidáty, podporovateli a příznivci. Tedy zdaleka ne jen členy ODS. Proto byl vpuštěn každý a nikdo ve dveřích nekontroloval příchozí. Toho si jistě byl vědom i autor záznamu a potažmo i hrubě zavádějícího článku s bulvárním titulkem. Je smutné, když se používají takovéto lži a bláboly. To také svědčí o nízké úrovni novinářů typu Petra Maška, který se pro takovouto taškařici sníží.

Na obrázku foto z "utajeného jednání"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tak aby zase nemohl být pořízen tajný zvukový záznam z dětského dne a Petr Mašek nenapsal opět nějaký pokleslý blábol jako minule, vytvořili jsme hlukovou kulisu. K poslechu a na plno hrála oblíbená jablonecká skupina Straba své autorské „pecky“.

 

Děti soutěžily v řadě disciplín a velkému zájmu se těšila skákací nafukovací pirátská loď. Mezi největší atrakce patřila vozítka segway. Jízda stála symbolickou dvacetikorunu, která byla věnována do společného fondu pro neziskové organizace. Částka, kterou ODS předá organizacím, starající se o zdravotně postižené, se tak vyšplhala na 110 tisíc Kč.

 

Dnes to byla vskutku zdařilá akce plná pohody.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama