Mgr. Bohuslav Sobotka

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,77. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.10.2010 11:22:00

ČSSD je hlavní alternativou vůči vládě Petra Nečase

ČSSD je hlavní alternativou vůči vládě Petra Nečase

Občanům je nyní nutné vysvětlit, že se za týden začíná opět od nuly.

Statutární místopředseda ČSSD Bohuslav Sobotka poznamenal, co je v současné chvíli, kdy do druhého kola senátních voleb postupuje dvacetdva kandidátů sociální demokracie, nejdůležitější pro ČSSD. Podle Bohuslava Sobotky bude především nutné vysvětlit občanům, že se v tuto chvíli začíná od nuly.  

"V tuto chvíli je skutečně důležité, aby lidé přišli volit i příští týden. Důležité je, abychom vysvětlili našim voličům i voličům neúspěšných kandidátů, že v tuto chvíli se začíná od nuly. První kolo je dobrá věc, ale rozhodují hlasy v druhém kole a naším cílem bude v příštích dnech přesvědčit co nejvíce občanů, aby přišli za týden v druhém kole senátních voleb. Sociální demokracie je v tuto chvíli hlavní alternativa vůči vládě Petra Nečase," říká Bohuslav Sobotka.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama