Mgr. Bohuslav Sobotka

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,77. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

19.10.2010 9:00:24

Vláda Petra Nečase nehledá shodu s opozicí

Vláda Petra Nečase nehledá shodu s opozicí

Prosazování klíčových reforem by si mělo žádat širší politickou a společenskou podporu.

Při prosazování klíčových reforem je podle statutárního místopředsedy Bohuslava Sobotky potřeba hledat širší politickou, ale i společenskou podporu. Při takovém postupu je potřeba jednat s opozicí. Bohužel vláda Petra Nečase celé tři měsíce s opozicí o klíčových oblastech nejedná.

“Podle názoru sociální demokracie by bylo dobře, aby klíčové reformy měly širší politickou i společenskou podporu. Proto se domníváme, že by vláda měla jednat na půdě tripartity. Dohodnout se se zaměstnavateli i se zástupci zaměstnanců, tedy s odbory, a současně by měla hledat shodu s opozicí. Tato vláda není ochotna hledat shodu s opozicí. Petr Nečas o tom neuvažuje a celé tři měsíce s opozicí nejedná,” říká Bohuslav Sobotka.
Publikovat na:
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama