ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.10.2010 12:28:00

Řekli jste A jako "ano", řekněte i B jako "Bratský

Řekli jste A jako "ano", řekněte i B jako "Bratský

Přijďte, prosím, potvrdit svou volbu i ve 2. kole senátních voleb.

Přijďte, prosím, potvrdit svou volbu i ve 2. kole senátních voleb v pátek a v sobotu 22. a 23. října. Zhodnoťte svůj hlas z prvního kola, nenechte jej propadnout. Řekli jste A jako "ano", řekněte i B jako "Bratský". Děkuji za vaši podporu, jdu do Senátu, abych pracoval, ne abych odpočíval. Chci si zasloužit a odpracovat vaši důvěru... V článku podpory protikandidátů z prvního kola a něco navíc!

Týden mezi prvním a druhým kolem senátních voleb je extrémně náročný po všech stránkách. V podzimním sychravém počasí je třeba podat nejen fyzický výkon přímo v terénu, ale být odolný i psychicky, mediálně, digitálně na webu, prostě na všech frontách. Od nevidím do nevidím. Oba postupující kandidáti a jejich týmy mobilizují, jde o všechno. Dlouhodobé úsilí a nasazení dostupuje vrcholu. Platí také známé politické pravidlo: čím jste výše, tím víc tam fouká. Jistá televize před časem v jedné své "reality show" zpopularizovala hezké české slovo "fičák". To myslím docela sedí. A reality show to je tak trochu taky. O vítězi však rozhodnou v pátek a v sobotu ti voliči, kteří přijdou do volebních místností, nikoliv SMS hlasování ani dálkový ovladač :-)

Proto jsem moc rád, když mě přátelé, známí ale i docela neznámí lidé povzbudí. Stačí dobré slovo, ba i jen úsměv při podání ruky na ulici. Podpořili mě i mnozí kolegové z politiky a také někteří ze soupeřů v prvním kole. Děkuji za podporu Lucii Ramnebornové i Mariánu Hoškovi, náš volební obvod byl obsazen velmi silnými kandidáty a oni bojovali jako lvi. Níže najdete i další podpory, které se scházejí v mé schránce. Jsem za ně moc vděčný a posilují mě. Monika Silberová pro mě i pro vás připravila drobnou radost v podobě elektronického Pexesa s motivy Prahy 6, které si můžete stáhnout pod tímto článkem. Budu rád, když také napíšete. Nejen svým přátelům, příbuzným a známým z Prahy 6, Prahy 17, Zličína, Suchdola, Nebušic, Lysolají a Přední Kopaniny, ale i mně.

Napětí vrcholí - podle odhadů internetových serverů má před druhým kolem těsný náskok můj soupeř. Každý jeden hlas může být rozhodující!
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama