Ing. Michaela Šojdrová

  • KDU-ČSL
  • europoslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,99. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.10.2010 13:06:00

KDU-ČSL je na rozcestí. Rozhodování o předsedovi bude klíčové

KDU-ČSL je na rozcestí. Rozhodování o předsedovi bude klíčové

Grilování kandidátů na předsedu KDU-ČSL.

Pod palbou otázek sociologů, politologů, ekonomů novinářů a členů strany se před volebním sjezdem KDU-ČSL ocitnou kandidáti na předsedu. „Předsjezdové grilování" může napovědět, kdo z nich je tím nejvhodnějším kandidátem. Akce se uskuteční v pátek 12. listopadu od 16 hodin ve velkém sále Městské knihovny v Praze (Mariánské nám. 1/98, Praha 1).

Projekt „předsjezdového grilování" kandidátů na předsedu zaštítila úřadující předsedkyně strany. „Kandidáty na předsedu strany pozvu k panelové diskusi s delegáty sjezdu a také s pozvaným politologem, ekonomem a sociologem. Měla by to být moderovaná diskuse, ve které se dozvíme víc než z jednoho sjezdového projevu," uvedla Michaela Šojdrová. „KDU-ČSL je skutečně na rozcestí a rozhodování o předsedovi bude klíčové. Chápu, že takové „grilování" není pro kandidáty příjemné, ale v roli předsedy je budou čekat mnohem těžší chvíle," dodala Šojdrová.

Role moderátora se ujme známý novinář Milan Šíma. Kromě pozvaných novinářů a politologů budou moci klást dotazy také členové a příznivci strany. Ti, kteří se nebudou moci akce zúčastnit osobně, mohou klást dotazy již nyní na emailové adrese grilování@kdu.cz nebo prostřednictvím sociální sítě Facebook. Celé předsjezdové grilování pak bude moci veřejnost sledovat online na webových stránkách KDU-ČSL.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama