ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,97. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.11.2010 19:29:54

Existují 3 varianty rozhodnutí - zastavení, omluva nebo finanční sankce

Existují 3 varianty rozhodnutí - zastavení, omluva nebo finanční sankce

Mandátový a imunitní v ýbor zatím nerozhodl ve věci stížností Mirosla va Kalouska a Davida Ratha na sebe navzájem.

Mandátový a imunitní výbor PSP ČR se dnes zabýval návrhem poslance Miroslava Kalouska na zahájení disciplinárního řízení s poslancem Davidem Rathem za jeho výroky právě vůči osobě Miroslava Kalouska. Jednání výboru bylo dnes přerušeno a bude pokračovat 16. prosince 2010. Členové výboru dnes také zhlédli příslušné obrazové materiály, které dodal poslanec David Rath, jenž zároveň požádal o zahájení kárného řízení s poslancem Miroslavem Kalouskem. Přestože spolu obě žádosti úzce souvisí, výbor je musí projednávat zvlášť.

Jeho žádost však nebyla formálně správná, proto výbor vyzval Davida Ratha, aby sdělil, zda na své žádosti trvá, a pokud ano, nechť ji formálně doplní tak, aby mohla být vzata v potaz. Poslanec David Rath byl zároveň pozván na příští jednání výboru. Předpokládám rovněž, že na tomto jednání bude v obou případech definitivně rozhodnuto. V zásadě nyní existují tři varianty rozhodnutí: zastavení řízení, nařízení omluvy nebo finanční sankce. 

Jeroným Tejc, předseda Mandátového a imunitního výboru PSP ČR

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama