Ing. Adam Rykala

  • SOCDEM
  • Ostrava-Jih
  • radní městské části
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,45. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.12.2010 17:33:29

Předseda ostravské ČSSD Miroslav Novák již má své místopředsedy

Předseda ostravské ČSSD Miroslav Novák již má své místopředsedy

Předseda ostravské ČSSD Miroslav Novák již má své místopředsedy

Normal 0 21 false false false CS X-NONE X-NONE

Okresní konference ČSSD si v sobotu 13. listopadu zvolila třináct členů svého Městského výkonného výboru (MěVV). Drtivou podporu 110 ze 115 přítomných delegátů byl na konferenci předsedou ostravské ČSSD zvolen náměstek hejtmana Moravskoslezského kraje Miroslav Novák. Spolu s ním bylo zvoleno dvanáct dalších členů MěVV.

Od pondělního večera 29. listopadu jsou již známa také jména dalších tří místopředsedů, kteří spolu s Miroslavem Novákem povedou po příští dva roky Českou stranu sociálně demokratickou v Ostravě. Členové MěVV si za místopředsedy zvolili  Šárku Tekielovou, starostku obvodu Ostrava-Radvanice a Bártovice, Lumíra Palyzu starostu obvodu Ostrava-Poruba a Adama Rykalu poslance Parlamentu České republiky. Staronový předseda ostravských sociálních demokratů Miroslav Novák je s volbou svých místopředsedů spokojen. „Všichni tři již mnoho let v barvách ČSSD poctivě pracují nejen ve svých obvodech, ale pro celou Ostravu a její obyvatele. Jsem přesvědčen, že i když je před námi mnoho práce, budou to úspěšné dva roky a společně se nám podaří naplnit naši základní myšlenku - ČSSD pro lepší život v Ostravě,“ řekl po volbě Miroslav Novák.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama