ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,97. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.12.2010 11:37:19

Premiér nemůže dále tolerovat riziko ohrožení bezpečnosti země

Premiér nemůže dále tolerovat riziko ohrožení bezpečnosti země

Sociální demokracie považuje za alarmující slova premiéra Nečase, který naznačil, že kroky ministra Johna, především pak jeho mediální vynucování rezignace pro policejního prezidenta Martinů, mohou reálně ohrozit bezpečnost naší země.

ČSSD proto považuje  za nepřijatelné, aby Radek John svou nekompetentností a neodbornými zásahy z pozice ministra vnitra dále destabilizoval tento resort a ohrožoval tak bezpečnost nás všech.

Sociální demokracie proto apeluje na premiéra Nečase, aby v této věci neprodleně konal a dále netoleroval destrukci policejního a hasičského sboru, kterou současný ministr provádí. Věříme proto, že na zítřejší schůzce s ministrem vnitra Johnem bude premiér Nečas dostatečně razantní tak, aby se situace konečně stabilizovala. Nejlepším řešením pro naši společnost by pak bylo to, kdyby premiér Nečas našel dostatek odvahy a síly a ministra Johna odvolal.

Jeroným Tejc
stínový ministr vnitra za ČSSD
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama