TOP 09

Víc, než si myslíte
  • TOP 09
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,47. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.12.2010 18:48:49

Putnová: Obujte si pohorky a můžete vyrazit do Parlamentu

Putnová: Obujte si pohorky a můžete vyrazit do Parlamentu

Jak dlouho budou radnice zkoušet naši trpělivost se sněhem? Do jara? Nebo než si polovina národa zlomí nohu?

Jak dlouho budou radnice zkoušet naši trpělivost se sněhem? Do jara? Nebo než si polovina národa zlomí nohu?

Ráno jsem se vydala na zasedání Sněmovny, nemám to daleko, asi 500m. Vyšla jsem před dům a po několika krocích jsem se rozhodla vrátit pro pohorky.

Rozmrzlý, namrzlý a rozbředlý sníh se potkával na ploše  metru čtverečního. Hlavní město neochromuje stávka odborářů, hlavní město ochromuje neschopnost vypořádat se  s 10cm sněhu.  Majitelé domu už nemusí uklízet a město nechce a neumí. Zorganizovat úklidové čety je náročnější než se pojistit proti případným úrazům. A tak města, a to naše hlavní je skutečně ukázkovým příkladem, je zaváté bezradností a neschopností zvládnout běžný zimní provoz.

Před svým domem zametám a uklízím sníh, považovala bych za nezodpovědné nechat kašovitou hmotu na chodníku, aby se jí brodili dospělí i děti na procházce s mateřskou školou. Jestli chceme bezpečně vyjít na ulici, nezbývá než vzít koště do ruky.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama