ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,74. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.12.2010 13:41:14

Odstraňme zbytečnou byrokracii, zjednodušme podnikání

Odstraňme zbytečnou byrokracii, zjednodušme podnikání

Ministr Kocourek představil studentům VŠE priority české ekonomiky.

Ministr Martin Kocourek dnes ráno diskutoval se studenty Vysoké školy ekonomické o aktuálních tématech českého hospodářství. Nejprve hovořil o podmínkách a podpoře podnikání v České republice a o tom, co by studenty mohlo za pár let čekat. "Právě teď například pracujeme na založení fondu rizikového kapitálu, který bude nástrojem pro financování rozvoje podnikání poté, co k nám přestanou proudit peníze z fondů EU," zmínil mimo jiné ministr Kocourek.

Studenti se ptali především na zahraniční obchod České republiky, na budoucnost eura nebo na snižování nákladů na provoz státu. "Mojí hlavní prioritou je zjednodušit podnikání tím, že odstraníme zbytečnou byrokracii," řekl ministr Kocourek.

Podle ministra Kocourka bude do nejbližších let důležité také to, aby se podařilo vyčerpat všechny evropské dotace pro podnikatele a zajistit kvalitní podporu i po roce 2013, respektive 2015, kdy končí čerpání prostředků ze stávajícího dotačního období Evropské unie.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama