ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.12.2010 18:07:00

MMR vyhlásilo dotace pro regiony

MMR vyhlásilo dotace pro regiony

Ministerstvo pro místní rozvoj vyhlásilo dotační programy v regionální politice pro příští rok. Na webových stránkách MMR je zveřejněna výzva k podávání žádostí o dotace z programu Podpora rozvoje regionů.

Předběžně je zatím pro žádosti připraveno 367 milionů korun. Lhůta pro podávání žádosti začíná běžet dnem 20. prosince 2010 a končí 21. února 2011. Výzva se týká podprogramů:

· „Podpora revitalizace bývalých vojenských areálů“ (podprogram117D814) - Tento podprogram je určen pro obce (svazky obcí), v jejichž územním obvodu došlo v období od ustavení obecních zastupitelstev v roce 1990 k rušení vojenských posádek nebo zařízení a které převzaly původní vojenský majetek do svého vlastnictví. Formou podpory je dotace poskytovaná až do výše 75 % skutečně vynaložených nákladů akce.

·„Podpora obnovy a rozvoje venkova“ (podprogram117D815) - Tento podprogram je určen pro obce do 3000 obyvatel a svazky obcí. Formou podpory je dotace poskytovaná až do výše 80 % skutečně vynaložených nákladů akce.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama