ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,55. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.01.2011 23:23:16

Výstavba nových kapacit pro seniory na jižní Moravě začíná

Výstavba nových kapacit pro seniory na jižní Moravě začíná

Schválením zadání první veřejné zakázky na stavební práce, související s rozšířením Senior centra v Blansku, zahájila Rada Jihomoravského kraje fázi praktické realizace série projektů na výstavbu a dostavbu nových kapacit domovů pro seniory...

Schválením zadání první veřejné zakázky na stavební práce, související s rozšířením Senior centra v Blansku, zahájila Rada Jihomoravského kraje fázi praktické realizace série projektů na výstavbu a dostavbu nových kapacit domovů pro seniory, spolufinancovaných z půjčky od Evropské investiční banky.
Informoval o tom radní Jiří Altman a připomněl, že kraj má v úmyslu získat tímto způsobem v příštích letech více než 500 nových lůžek zejména pro seniory se syndromem demence či Alzheimerovy choroby. „Dnes se dostáváme do fáze, kdy se blíží praktická realizace těchto projektů. Schválili jsme zadání první zakázky na stavební akci v objemu cca 60 milionů korun. Hned vzápětí bude následovat podobná investice v Zastávce u Brna a potom v Kyjově. Tam všude už máme ukončené územní a stavební řízení a budeme tam přistupovat k výběru dodavatelů,“ řekl Altman, podle kterého je reálný předpoklad, že stavební práce začnou v letošní stavební sezóně.
Další z celkem devíti investičních akcí jsou ve stádiu přípravy územního a stavebního řízení. U těch je začátek stavebních prací pravděpodobný letos na podzim nebo na začátku stavební sezóny příštího roku.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama