Bc. Roman Onderka, MBA

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,87. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.02.2011 15:50:00

Město Brno postaví novou základní školu

Město Brno postaví novou základní školu

Další úspěch města v rámci čerpání evropských fondů.

 V pátek 4. února 2011 se uskuteční poklep základního kamene ZŠ Otevřená v městské části Brno-Žebětín. Celková cena díla činí 143,4 mil. Kč s tím, že zhruba 94 milionů korun získalo město Brno z regionálního operačního fondu EU. Předpokládané dokončení díla je do jednoho roku. ZŠ Otevřená bude sedmašedesátou základní školou ve městě zřizovanou statutárním městem Brnem. V současnosti navštěvuje brněnské základní školy 24 301 žáků. Investorem akce je město Brno.

 Kapacita nové základní školy bude cca 300 dětí. Součástí investice je také výstavba víceúčelové tělocvičny, která bude využívána k zájmové činnosti i pro širší veřejnost. Projekt víceúčelové tělocvičny vytvoří zázemí pro všechny věkové skupiny dětí, mládeže a následně ve večerních hodinách i o víkendech pro širokou veřejnost a bude mít široké spektrum využití v souladu s koncepcí školství města Brna, tzn. že bude začleněn do tzv. centra vzdělávání – otevřené školy, kde se počítá se školními i mimoškolními aktivitami žáků, ale i těch, kteří již školu opustili.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama