Bc. Jan Gabriel

ředitel Domu seniorů Liberec - Františkov, předseda APSS LK
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,89. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.11.2015 22:03:51

Můžeme hledat, ale kde? Na radnici Prahy 11?

Můžeme hledat, ale kde? Na radnici Prahy 11?

Vedeni MČ Praha 11 již v opozici a nyní i na radnici vždy rádo a hlasitě křičelo slova o tolik obdivované TRANSPARENTNOSTI A OTEVŘENOSTI. A tak byste asi čekali, že po příchodu na radnici se podle uvedeného bude i postupovat. Ale ouha.

 Příběh z posledního jednání zastupitelstva MČ Praha 11 již jen dokresluje stav věci, kdy se ukáže, že priority se po příchodu na radnici změnily.

Ale k podstatě věci. Vše ukazuje Záměr na pronájem pozemku využívaného jako parkoviště v ulici Gragorova. Nejen že záměr byl vypsán lajdáckým, nestandardním způsobem a doslova nabízí možnost zmanipulování celého záměru, ale navíc radní nebyli ani schopni reagovat na zaslané připomínky. Snahu opozice zařadit celou problematiku na jednání zastupitelstva vládnoucí garnitura odmítla, stejně tak jako snahu o diskusi k řešení dopravy v klidu, tedy problematickou situaci s parkováním na území MČ Praha 11. Celá problematika bude navíc dále gradovat díky zprovoznění zón placeného stání v přilehlých městských částech, ke kterému dojde na jaře roku 2016. To dle všech prognóz přivede na území naší MČ další tisíce aut, které zde budou parkovat. Po roce jsme se nedočkali ani návrhu na řešení situace, ani jakékoli analýzy či projektu v rámci řešení problematiky. Možná bychom měli po vzoru různých vyšetřovacích komisí usilovat o vznik komise pro hledání otevřenosti a transparentnosti dnešního vedení MČ. Co by asi taková komise našla?  


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama