ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,31. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.12.2015 11:32:14

Zastupitelé ČSSD Prahy 4 straší tisíce seniorů!

Zastupitelé ČSSD Prahy 4 straší tisíce seniorů!

Prohlášení Jana Schneidera k politickému útoku ze strany ČSSD.

Velice necitlivým, čistě politicky motivovaným prohlášením, které vydali 1. prosince 2015 členové zastupitelského klubu ČSSD v Praze 4, narušili sociální demokraté klid a zasáhli zdraví mnoha seniorů v naší městské části. V tiskové zprávě používají lživé tvrzení, že je ohrožena péče o naše seniory, a to tím, že jsem byl Radou městské části Praha 4 pověřen vedením Ústavu sociálních služeb.

Vážení senioři a občané městské části Praha 4, jde pouze o zoufalý politický útok ČSSD na moji osobu. Realita je zcela jiná. Péče o seniory v naší městské části se změní, vězte, že však pouze a jen k lepšímu.

Zásadně musím odmítnout zejména nepravdivá a lživá tvrzení, která uvádějí představitelé ČSSD, politické strany, která občany ve volebních kampaních přesvědčovala o svém sociálním cítění. Členové ČSSD v Praze 4 svým nelidským chováním k seniorům, jejich strašením a vytvářením paniky, celou sociální myšlenku zcela popírají.

Další argument, který musím zcela odmítnout, je hodnocení mojí kompetentnosti k řízení Ústavu sociálních služeb. Proto zde uvádím velice zásadní data. V žádném případě nesoudím lidi podle stupně dosaženého vzdělání, ale pokud ČSSD toto téma akcentuje směrem k mojí osobě a řeší, jak dlouho a jaký obor jsem studoval, musím dodat, že bývalý ředitel pan Miloš Hájek vysokoškolské vzdělání neměl. Tím však nehodnotím jeho působení v Ústavu sociální péče. Já osobně vždy nejprve řeším především pracovní výsledky a potom teprve zkoumám dosažené tituly. V sociální demokracii je to zřejmě jinak. V oblasti sociálních služeb a politiky se pohybuji mnoho let. Pravidelně jsem se účastnil a nadále účastním, aktivního vylepšování sociálního systému v České republice, na kterém jsem vždy spolupracoval s odborníky z řad aktivních pracovníků v těchto službách, ale také legislativci, zástupci Parlamentu a Vlády ČR.

Závěrem je nutné zmínit, že pro řízení Ústavu sociálních služeb Prahy 4 jsem byl již v minulosti jednou osloven. A to v roce 2010, kdy mi tuto zodpovědnou funkci nabízel právě zástupce ČSSD Prahy 4 Jiří Bodenlos.

Mohu čestně prohlásit, že moje odbornost v oblasti sociální služeb a sociální politiky od roku 2010, kdy jsem byl prvně osloven s nabídkou na řízení Ústavu sociálních služeb, zásadně vzrostla a v současnosti se cítím připraven, zhostit se svého úkolu ve prospěch seniorů městské části Praha 4.

S úctou

Bc. Jan Schneider

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama