Marian Keremidský, Mgr.

místopředseda SPOZ
  • SPOZ
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.01.2016 18:05:00

Nechme proboha, děti na pokoji…

Nechme proboha, děti na pokoji…

Nedávno se objevila ve sdělovacích prostředcích informace, jak se do našich škol má dostat brožura o výuce tzv. „soucitu“ s uprchlíky.

Nic o tom, „soucit“ je určitě věc, která se v hodinách např. Psychologie a Občanské nauky na středních a základních školách v rámci tematických plánů jistě vyučuje. Nesmí to být ale „soucit“ jenom s někým a proti něčemu.

Nedovedu si např. představit, že by učitelé na školách museli dětem ve svých hodinách nařizovat, jaký názor mají mít v dané záležitosti a pak je z toho názoru i měli zkoušet. A už vůbec ne dětem na prvním stupni základních škol. Nechme proboha, děti na pokoji, ať si žijí svůj dětský svět a prožívají maximálně svůj obdiv k známým hercům, zpěvákům či sportovcům…

Pokud OSN a EU budou neustále hledat nějaký systém nařizovaného světového názoru (podobného z období studené války), tak zcela určitě nejenom, že klesne podpora těchto institucí, ale v případě EU bude jasným signálem pro občany, aby jednou řekli „ANO“ vystoupení z této instituce, která vznikala úplně na jiných základech než se nás nyní snaží někteří evropští lídři přesvědčovat….

Marian Keremidský, místopředseda Strany Práv Občanů 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama