Mgr. Kateřina Valachová, Ph.D.

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,21. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.02.2016 8:38:00

Ministryně Valachová navštívila Pardubický kraj

Ministryně Valachová navštívila Pardubický kraj

Ministryně školství, mládeže a tělovýchovy Kateřina Valachová zamířila v pondělí 1. února do Pardubického kraje. Během dvoudenního programu se zajímala o aktuální problémy těchto regionů v oblasti vzdělávání a sportu.

 V Pardubickém kraji se ministryně Valachová setkala se zástupci Pardubického kraje, města Pardubice a krajského svazu ČUS, navštívila Gymnázium Pardubice Mozartova, kde se uskutečnila beseda se studenty o důležitosti občanského vzdělávání. Návštěva pokračovala debatou ke společnému vzdělávání, kde byli kromě zástupců Pardubického kraje přítomni i ředitelé škol kraje Královehradeckého.

První den zakončila ministryně návštěvou na Univerzitě Pardubice, kde si kromě schůzky s rektorem Miroslavem Ludwigem prohlédla i část nového kampusu. Další den, 2. února, se ministryně Valachová zaměřila na technické vzdělávání. Po ranním zahájení prezentace středních technických škol, tzv. TECHNOhrátkách

na Integrované střední technické škole ve Vysokém Mýtě, navštívila také Vyšší odbornou školu stavební a střední školu stavební.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama