Marian Keremidský, Mgr.

místopředseda SPOZ
  • SPOZ
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

31.03.2016 16:15:00

České televizi ujíždí nervy…

České televizi ujíždí nervy…

Veřejnoprávní Česká televize prožila své tři dny „svobody“. Nejenže, pokud se divák či čtenář chtěl něco dozvědět o návštěvě čínského prezidenta v ČR, musel sledovat soukromé sdělovací prostředky, ale ČT zašla i o něco dál….

Ve svých pořadech přesvědčovala své posluchače, že jsme zrovna byli přepadeni neznámou „mimozemskou“ silou a že zachránit nás může jen „americký“ akční hrdina.

Vrcholem demagogie se stal pro sportovního fanouška také úlet známého sportovního komentátora Záruby, který při komentování hokejového extraligového zápasu zřejmě naznal, že sportovní fanoušek nesmí být ochuzen o „protičínskou“ vložku a jal se kázat „o pravdě a lásce“.  Vysvětlil  šokovaným divákům, mezi které jsem v tu chvíli patřil i já, jak to vlastně je v Praze s tou vlajkovou výzdobou a kdo je vlastně spojenec ČR….Hokejisté podle pravidel nemohou komentovat rozhodnutí rozhodčích a to ani po zápase, jinak je čeká pokuta, pan Záruba ji zřejmě nedostane, ale měl by dostat alespoň do ředitele ČT důrazné napomenutí.  Protože politiku ve sportu jsme tady již měli, ale to bylo před rokem 1989…..

Jak směšně pan Záruba působil, ukázala média zanedlouho, kdy informovala o tom, že fotbalista Pavel Nedvěd, který se setkal rovněž s čínským prezidentem, se stane novou tváří čínské superligy. Takové pocty se dostalo jen anglické hvězdě Beckhamovi, ale to už je jiný příběh, která ČT nějak nezapadá do její koncepce.


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama