Ing. Jana Bobošíková

Předsedkyně strany Suverenita
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,01. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.04.2011 15:26:18

I Suverenita uvaří vládu

I Suverenita uvaří vládu

Předsedkyně přípravného výboru SUVERENITY Ing. Jana Bobošíková a místopředsedkyně Mgr. Jana Volfová se připojují k požadavku na odstoupení vlády Petra Nečase.

„Současná vláda se zcela zdiskreditovala. Svými kroky přivádí na kraj zoufalství nejen sociálně nejslabší skupiny obyvatel, ale i živnostníky a podnikatele, kteří na rozdíl od různých lobbyistů žijí z poctivé práce. Pro současnou pravici je úcta k práci přímo štítivým pojmem," řekla Jana Bobošíková.

 Suverenita proto vyzývá své členy a příznivce, aby se ve středu 20. dubna ve 20:00 připojili k akci „Uvaříme vládu". Zapněte tedy na patnáct minut elektrické spotřebiče s příkonem nejméně 1 000 Wattů, tedy žehličku, elektrické sporáky, apod.

 „Suverenita vyzývá i všechny organizace občany, které nechtějí, aby tato vláda nadále vládla, aby svůj názor přišli společně s námi vyjádřit v pondělí 18. dubna před Kramářovu vilu v době, kdy se zde bude konat další jednání K12. Pojďme jim říci, že je prostě skutečně nechceme," doplnila Jana Volfová.

 Za přípravný výbor Suverenity:

 Ing. Jana BOBOŠÍKOVÁ
 předsedkyně přípravného výboru  

 Mgr. Jana VOLFOVÁ
 místopředsedkyně přípravného výboru
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama