Mgr. Zdeněk Bezecný, Ph.D.

  • TOP 09
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,3. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.06.2016 8:24:00

Varuji před další diskriminací církví

Varuji před další diskriminací církví

V krajském zastupitelstvu protlačili sociální demokraté s komunisty legislativní návrh na zdanění finančních náhrad, které dostávají církve za majetek nevydaný v církevních restitucích.

Návrh krajským zastupitelům předložil hejtman Jiří Zimola z ČSSD. Pikantní je, že návrh přichází v době, kdy církev vede s Jihočeským krajem desítky restitučních sporů.

„Jde o hrubý předvolební populismus. Církevní restituce nejsou přece příjmem. Jsou náhradou za finanční a majetkovou újmu, kterou církvím způsobili komunisté. Žádní restituenti nebyli zdaňováni. Tím by vznikla jen další diskriminace cirkví!" upozorňuje krajský zastupitel a poslanec za TOP 09 Zdeněk Bezecný.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama