Jan Birke

  • SOCDEM
  • Královéhradecký kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,69. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.07.2016 18:02:00

Bude Česká republika jedním velkým parkovištěm?

Bude Česká republika jedním velkým parkovištěm?

Přes veškerou snahu ČSSD o konstruktivní diskuzi a maximální snahu pomoci ministerstvu dopravy při zajištění výběru mýta po 1. 1. 2017, je ve světle posledních událostí zřejmé, že...

Česká republika stojí s velkou pravděpodobností před situací, kdy nebude přes opakovaná ubezpečení ministra dopravy Ťoka schopna od příštího roku mýto vybírat.

V praxi to znamená, že Česká republika bude každý měsíc přicházet cca o 800 milionů Kč na výstavbu dopravní infrastruktury a zároveň s tím, se z z ČR stane jedno velké parkoviště.

Navržený postup Ministerstva dopravy ČR, tedy přenechat výběr mýta po 1. 1. 2017 stávajícímu dodavateli firmě Kapsch na 3 roky za 6 miliard, mimo jiné v tomto týdnu jednoznačně nedoporučila pracovní skupina pro transparentní veřejné zakázky při Ministerstvu pro místní rozvoj ČR.

Jedná se o absolutní nekompetentnost zodpovědných pracovníků ministerstva dopravy v čele s panem ministrem Ťokem.

Z tohoto stavu musí Hnutí ANO Andreje Babiše vyvodit důsledky!



Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama