Mikuláš Ferjenčík

Právě jsem se vrátil z Parlamentu.
  • Piráti
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,57. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.07.2016 15:15:00

Člověk, který v politice zavedl velrybaření, nastupuje na ministerstvo vnitra?

Člověk, který v politice zavedl velrybaření, nastupuje na ministerstvo vnitra?

Petr Hulinský, bývalý předseda pražské ČSSD, se stal náměstkem ministra vnitra Milana Chovance (ČSSD). Piráti jmenování kritizují a požadují jeho odvolání. Hulinský ke 30. červnu skončil na ministerstvu školství.

"Považujeme za skandální, že člověk, který v politice zavedl velrybaření - aby se stal poslancem, svážel Hulinský už v roce 1996 na volební sjezd pražské ČSSD nově přijaté členy autobusy - člověk, který kryl záda exprimátoru Bémovi a nechal si za to velmi dobře platit a člověk, který svým známým dohazoval miliony z veřejných peněz. Takový člověk nynínastupuje jako náměstek na ministerstvo vnitra v době reorganizace policie. Jmenování Hulinského nasvědčuje tomu, že pravým důvodem reorganizace policie skutečně může být zametení korupčních skandálů ČSSD pod koberec," doplňuje Mikuláš Ferjenčík, zastupitel za Piráty v Praze.  
Odkazy: Hulinský je uveden jako náměstek na MVČR: http://www.mvcr.cz/clanek/vedeni-ministerstva-260932.aspxProfil Petra Hulinského na Idnes.cz: http://zpravy.idnes.cz/to-je-ale-sikovny-chlapik-ten-petr-hulinsky-co-on-vsechno-nedojedna-1ds-/zpr_archiv.aspx?c=A101123_104334_kavarna_chuHulinského machinace s dary z městských firem: http://www.lidovky.cz/trestni-oznameni-hulinsky-z-cssd-zneuzil-dary-na-charitu-pm2-/zpravy-domov.aspx?c=A111124_101144_ln_domov_skŠéf pražské ČSSD Hulinský si v pražských firmách vydělal 19 milionů http://zpravy.idnes.cz/sef-prazske-cssd-hulinsky-si-v-mestskych-firmach-vydelal-19-milionu-1du-/domaci.aspx?c=A101012_114524_domaci_bar

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama