Ing. Roman Línek, MBA

  • KDU-ČSL
  • Pardubický kraj
  • náměstek hejtmana
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,52. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.07.2016 10:13:17

Užívejte léto v našem kraji

Užívejte léto v našem kraji

Přímý pohled Romana Línka

 Opět kolem milionu Čechů letos, stejně jako každý rok, vyrazí v létě na dovolenou do Chorvatska a dalších středomořských destinací. Je ale dobře, že roste počet těch, kteří upřednostňují dovolenou v tuzemsku včetně našeho kraje.

Ten se totiž z letité popelky v cestovním ruchu stává regionem, který má turistům skutečně co nabídnout. Ať už to jsou Železné hory, Českomoravské pomezí či Orlicko. Obrovského rozvoje doznala síť cyklostezek včetně doprovodné infrastruktury a stále více letních lákadel nabízejí dříve výhradně zimní střediska. Skvělou a zážitky nabitou dovolenou si rodiny s dětmi užijí například v Dolní Moravě, která se v posledních letech změnila k nepoznání. Od množství turistických tras přes populární Stezku v oblacích, letní lanovou dráhu, vodní park, pískový svět, bobovou dráhu a řadu dalších atrakcí. Plnými doušky můžeme ale prožívat léto nejen pod Králickým Sněžníkem, krásně je opravdu všude. Pardubický kraj křižují spoje cyklobusů s půjčovnami kol, o víkendu na Orlicku jezdí parní vlaky a velké množství lákadel nabízejí zdejší hrady, zámky a další pamětihodnosti. Užijte si krásné léto!

Roman Línek, kandidát na hejtmana, Pardubický kraj

Psáno pro blog.idnes.cz

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama