Prof. PhDr. Petr Fiala, Ph.D., LL.M.

  • ODS
  • předseda vlády
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,28. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.07.2016 10:15:52

Premiér se podporou Junckera vysmál všem, kteří chtějí reformu EU

Premiér se podporou Junckera vysmál všem, kteří chtějí reformu EU

Pokud opravdu premiér Sobotka "důrazně přesvědčoval" Jeana-Claude Junckera, aby setrval ve funkci předsedy EK, je to výsměch všem, kteří volají po reformě Evropské unie.

Pokud opravdu premiér Sobotka "důrazně přesvědčoval" Jeana-Claude Junckera, aby setrval ve funkci předsedy EK, je to výsměch všem, kteří volají po reformě Evropské unie. Opravdová reforma EU může proběhnout jen tehdy, pokud se ji nebudou účastnit ti, kteří současnou krizi EU způsobili. Pan premiér nepochybně ví, že s Jean-Claude Junckerem žádná opravdová reforma není možná. Svou podporou současného předsedy Evropské komise dal tedy jasně najevo, že si žádnou reformu EU vlastně nepřeje.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama