ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,12. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

11.07.2016 8:29:00

Web Neovlivní.cz by se měl přejmenovat na Nesoudní.cz

Web Neovlivní.cz by se měl přejmenovat na Nesoudní.cz

Máme opět před volbami. A stejně spolehlivě, jako se vracel pilot ve filmu Vesničko má středisková, se v tomto čase do médií vracejí „zaručené kauzy“.

V době ODS to bylo strašení nástupem komunistů, pak přišly Věci veřejné a dnes se v novinách objevují články z pera paní Slonkové.

Všechny noviny (MF Dnes, Právo, Olomoucký deník) při popisování posledního vývoje války v české policii vycházejí právě z údajů webu Sabiny Slonkové Neovlivní.cz. Evidentně jí někdo vynáší informace z „živých spisů“. Ptám se, kdy tyto úniky také začne někdo šetřit. Už by bylo načase.

Při podrobnějším zkoumání se čtenář sám sebe musí ptát, co se vlastně dozvěděl. Nejspíš platí, že web Neovlivní.cz by se měl přejmenovat na Nesoudní.cz. Na základě nejmenovaných zdrojů rozvíjí neuvěřitelné spekulace. Tento koncert nesmyslů s lákavým titulkem jistě přiláká čtenáře, kteří jsou potřeba, aby se novináři uživili. Řada lidí dnes ani nečte celé texty. Většině proto zřejmě uteče, že v úvodu úžasných odhalení o tom, jak policejní prezident vynáší informace, je „větička“: „Důkazy ale na stole nejsou a podle zjištění Neovlivní.cz dosavadní informace ani Tuhého jednoznačně neusvědčují.“

Zbývá jen otázka, proč to novinář tedy celé píše, když nejsou důkazy. Je třeba jen vršit špínu? Nakonec do ní zapadne celá společnost, protože se vytrácí soudnost médií rozlišovat pravdivé od lži.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama