Ing. Jiří Paroubek

Nenarodili jsme se sami pro sebe, ale proto, abychom sloužili své vlasti. ( Jindřich IV.)
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,48. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.05.2011 9:33:28

Poslední kapka pro ty, kteří ještě pochybovali o mafiánech okolo Víta Bárty

Poslední kapka pro ty, kteří ještě pochybovali o mafiánech okolo Víta Bárty

Společně neseme odpovědnost za VV, společně bychom je měli z politiky vyprovodit.

Považuji výroky představitelů Věcí veřejných na zveřejněné nahrávce za snad poslední kapku pro ty, kdo ještě pochybovali o mafiánském charakteru party okolo Víta Bárty.
 
Existence této strany a její účast na vládě je smutným vysvědčením jak pro politiky-dinosaury, tak pro česká média. Neseme společnou odpovědnost za to, že tato strana se ve volbách v roce 2010 dostala do Poslanecké sněmovny. ODS s TOP09 pak navíc odpovědnost za účast této pseudostrany ve vládě a za abelizaci státní správy.
 
Zveřejněná nahrávka jasně dokazuje, že elita této strany je amorální, cynická, bezskrupulózní a myšlenkově prázdná parta politických podnikatelů, kteří připomínají jakousi obdobu zlaté mládeže. Hodnoty, tradice či instituce pro ně nemají žádný smysl, pohrdají jimi.
 
Výmluva Víta Bárty, že účastníci porady byli opilí a že vše vyprovokovala svými otázkami Kristýna Kočí, je tváří v tvář obsahu nahrávky dětinská. A pokud to myslí Bárta opravdu vážně a porada vládní strany připomínala četnickou stanici v Putimi ze Švejka, kde se pan vachmajstr Flanderka alias Bárta snažil všem ukázat, proč zrovna on je v Putimi vachmajstr a jaká je to hlava, pak je to snad ještě horší. Je smutné, že Petr Nečas s Karlem Schwarzenbergem ze sebe dělají starou posluhovačku Pejzlarku, a s takovým vysvětlením se spokojí.
 
Jsem přesvědčen, že nejen pro závažná podezření o financování VV či pro jasné důkazy o nedemokratickém fungování této strany, ale především pro všechny dosavadní kauzy, které se týkaly či týkají VV/ABL, by měla být tato strana mimo vládu a její zástupci by měli být odejiti ze všech postů ve státní správě.
 
Tento cíl by měl spojit všechny demokraty v Poslanecké sněmovně.
 
Jiří Paroubek, poslanec ČSSD
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama