Marian Keremidský, Mgr.

místopředseda SPOZ
  • SPOZ
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.09.2016 15:11:11

Okamurovci a Zemanovci - kampaň na jižní Moravě již naostro...

Okamurovci a Zemanovci - kampaň na jižní Moravě již naostro...

Předvolební koalice hnutí SPD Tomio Okamura a SPO (Zemanovci) v Jihomoravském kraji zahájila v Brně krajskou kampaň

Ve středu 31.8. došlo v Brně k velkému setkání velké většiny jihomoravských kandidátů. Přes padesát z nich ladilo tzv. noty pro letošní krajskou kampaň. Okamurovci a Zemanovci chtějí na jižní Moravě dělat především kontaktní kampaň. Kandidáti se chtějí představit ve všech velkých městech kraje, kde proběhnou větší volební akce a ve svých výjezdech neopomeneme rovněž na menší města a obce jižní Moravy.

Již ve čtvrtek 1.9. zahájili naši kandidáti koalice SPO-SPD do krajských voleb v Jihomoravském kraji svoji činnost na volebním stánku v Brně. Až do 6.října denně kromě víkendů se s námi můžete setkat vždy od 9 do 17 hodin v Brně na rohu Masarykovy ulice a Kapucínského náměstí. Každý den až do voleb budou na volebním stánku kandidáti naší koalice diskutovat se zájemci na téma krajských voleb a politiky obecně. Rovněž zde bude k dispozici k podpisu Petice za zrušení koncesionářských poplatků ČT pro seniory a zdravotně postižené občany a Petice za přímou volbu ředitele ČT. 

Marian Keremidský, předseda SPO JMK

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama