František Zwyrtek

  • NEZ
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,39. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.10.2016 17:01:00

Proč nelezu na na střechu hradu, ani na komín, ani do vany. Nejsem blb.

Proč nelezu na na střechu hradu, ani na komín, ani do vany. Nejsem blb.

Taky máte pocit, že žijete v nějakém panoptiku? Za umění se vydává krádež, chlapi se fotí nazí ve vaně, nebo lezou na elektrárny... Jsou dospělí?

Když dospělí muži mění prezidentskou standardu za trenky, je to sice trapné, ale někdo prostě nedospěje nikdy. Když pak tvrdí, že jim vlajka ulétla, pomyslíte si, že horší už to nemůže být. A když pak zjistíte, že ji sprostě ukradli a zničili, a vydávají to za umění, říkáte si, že to chce Chocholouška.

Pak vás média zahrnou fotky chlapů, z nichž jeden je asi nahý pod pěnou ve vaně, a druhý ho mydlí či sprchuje či co... A taky prý tím chtějí něco vyjádářit. Opravdu důležité poselství v dnešní složité době.

Další parta vyleze na elektrárnu, a taky cosi křičí do světa. Že tím porušila zákon v mnoha směrech? No a co, my můžeme. protože chceme.

Prostě žijeme v bláznivé době. Chlapi nám blbnou, dělají kraviny, namísto aby se zajímali opravdu o to, co trápí tuto společnost. My, co musíme normálně pracovat, a máme tisíce jiných starostí, nelezeme před kamerami ani na Pražský hrad, ani na elektrárny, ani do vany.

To přesto, že konkrétně mně manželka sdělila, že mi to ve vaně sluší. Ale takový pohled patří jen jí. Nebudu dělat z voličů ani ze sebe pitomce. Tato doba žádá chlapy, ne nezralé děti. A těch je jako máku. Patří mezi ně i řady politiků.

Ale ono to chce opravdu dospělé lidi ošlehané zkušenostmi, ne děti, nebo nedospělé ošlehané jen sněmovnou. Takže takové volte. A popřemýšlejte o tom třeba v té vaně. Ovšem bez kamer.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama