Jiří Oberfalzer

  • ODS
  • Beroun
  • místopředseda Senátu
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,69. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.10.2016 23:53:25

PODPORA POLITICKY BLÍZKÝCH PARTNERŮ

PODPORA POLITICKY BLÍZKÝCH PARTNERŮ

Cením si podpory Svobodných a Strany soukromníků

Petr Bajer

předseda Strany soukromníků ČR

Když se podíváte na osobní volební program senátora Jiřího Oberfalzera a porovnáte ho s tezemi Strany soukromníků České republiky, zjistíte, že jde o dva opravdu velmi podobné dokumenty. Snížení daňové zátěže firem i fyzických osob, omezení byrokracie, snižování zadlužení státu či jednodušší podmínky pro živnostníky a drobné podnikatele – to všechno jsou společné základní priority.

Pojí nás také obdobný pohled na evropskou integraci či potřebu posílit přímé podíly na daních pro obce a v obecné rovině omezit objem přerozdělování peněz daňových poplatníků.

Jiří Oberfalzer navíc během svého působení v horní komoře prokazuje, že nejde jen o prázdná slova a svůj program se po celou dobu snaží naplňovat reálnými činy. Proto ho bereme i jako „našeho kandidáta“ a má naši plnou podporu.


Petr Mach
poslanec Evropského parlamentu a předseda Svobodných

Jiří Oberfalzer v Senátu vždy podporoval rozumné návrhy a staví se proti zákonům, které občanům škodí. Hlasoval proti hloupým podporám solárních elektráren a bojoval proti zhoršování postavení České republiky v Evropské unii (Lisabonské smlouvě). Proto Strana svobodných občanů podporuje Jiřího Oberfalzera do Senátu jako nejlepší volbu.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama