Ing. Aleksandra Udženija

  • ODS
  • Hlavní město Praha
  • bydlení
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,05. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

10.10.2016 18:11:00

Radikálové z Kliniky ukázali, že respekt k vlastnickým právům je jim cizí

Radikálové z Kliniky ukázali, že respekt k vlastnickým právům je jim cizí

Klub pražských zastupitelů ODS vítá zvrat v dění okolo Kliniky.

Situace okolo Kliniky dnes dospěla do bodu zvratu, úřady svěřily budovu Správě železniční a dopravní cesty. Pražská ODS tuto informaci vítá a doufá, že přinese reálný posun. Současný stav, kdy aktivisté svým působením narušují nejen pořádek, ale zvyšují i kriminalitu v okolí je neudržitelná. Zákony musí platit pro všechny stejně, levicové aktivisty nevyjímaje.

„Jsem rád, že se situace posunula, doufám, že aktivisté, kteří Kliniku nelegálně obývají, budou nového vlastníka respektovat. Za sebe mohu slíbit, že Praha 3 bude novému majiteli maximálně nápomocná v řešení vzniklé situace“ říká zástupce starostky Městské části Praha 3 a zastupitel hl.města Prahy za ODS Alexander Bellu.

„Již v minulosti v minulosti radikálové z Kliniky ukázali, že úcta k zákonu a respekt k vlastnickým právům je jim naprosto cizí. ODS se od začátku zasazuje o to, aby budovu opustili a mohla být využívána pro účely, které slouží všem obyvatelům, ne pouze úzké skupince lidí, mnohdy napojených na radikální levicová hnutí“ komentuje předsedkyně klubu zastupitelů ODS na hlavním městě Alexandra Udženija.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama