Ing. Aleksandra Udženija

  • ODS
  • Hlavní město Praha
  • bydlení
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,05. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.10.2016 17:16:00

Požadavky OKD na další státní peníze jsou nepřijatelné a drzé

Požadavky OKD na další státní peníze jsou nepřijatelné a drzé

Požadavky OKD na další státní peníze jsou nepřijatelné a drzé. Bylo ale jen otázkou času, kdy OKD přijde znovu s nataženou rukou.

Na nesystematické řešení v podobě štědrého dárku jsem opakovaně upozorňovala a varovala před tím, že si OKD dělá ze státu dojnou krávu. Jenže vláda před volbami štědře rozdávala a kupovala si hlasy za peníze nás všech. Peníze, které stát dal OKD už nikdy neuvidíme, říkala jsem to tehdy a dnes to opakuji. Socialistická vláda by měla zvážit svůj vstřícný postoj vůči velkým společnostem a holdingům, které dlouhodobě upřednostňuje na úkor malých a středních firem a živnostníků. Insolvenční správce a vedení OKD by mělo využít současné příznivé situace na trhu s uhlím k postupnému útlumu ztrátové činnosti.


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama