Ing. Karel Březina

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,05. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.11.2016 21:50:06

Situace obyvatel dotčených bytů nám jako sociálním demokratům není lhostejná

Situace obyvatel dotčených bytů nám jako sociálním demokratům není lhostejná

Pražští zastupitelé za ČSSD chtějí jednat o odkupu bytových domů v Písnici.

Klub zastupitelů ČSSD v Praze na svém pondělním jednání přijal na základě četných žádostí občanů města usnesení, ve kterém apeluje na zařazení problematiky odkupu bytových domů v pražské Písnici, jejichž prodej avizovala společnost ČEZ, na program jednání Zastupitelstva hlavního města Prahy.

„Situace obyvatel dotčených bytů nám jako sociálním demokratům není lhostejná. Nejlepším řešením by bylo, aby ČEZ zrušil stávající prodejní proces a následně zvolil jiný způsob prodeje s upřednostněním stávajících nájemců. Nebude-li to možné, navrhujeme se vážně zabývat možností účasti Prahy, popřípadě městské části, ve veřejné soutěži,“ uvedl po jednání klubu zastupitelů jeho předseda Karel Březina.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama