Ing. Miloslava Vostrá

  • KSČM
  • Braškov
  • zastupitelka obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.06.2011 9:46:02

Konference Věcí veřejných aneb na vlastní oči a národ se nestačí divit

Konference Věcí veřejných aneb na vlastní oči a národ se nestačí divit

Vyjádření poslankyně Parlamentu ČR a místopředsedkyně ÚV KSČM Miloslavy Vostré ke konferenci Věcí veřejných.

To, co jsme viděli na obrazovkách televizí v přenosech z konference Věcí veřejných, nám někdy připomínalo povedenou komedii, stejně jako příběh paní Kočí, který se již objevil na prknech divadla. Je mi líto Radka Johna. Mám pocit, že jeho upřímné úmysly měnit věci a propůjčení,svého, desítky let budovaného, dobrého jména již trochu promrhal pomocí dam, jako je Kočí, a na schopnosti pana Bárty zásadně neuznat, že strana není firma a on její majitel.

VV se nyní snaží jakoby oživit. Volba nového vedení měla dodat straně legitimitu a místo toho dnes pozorujeme posmrtné křeče. Strana pomalu ztrácí příznivce a mnozí říkáme, že příliš rychle vyletěli nahoru a shořeli jako Ikarus v záři pozornosti. Jiné strany začínají pořádat hon na jejich voliče. Také Jiří Paroubek se snaží uchopit svoji poslední šanci a národní socialisté budou zřejmě jeho značka. Voliči VV se tak snadno mohou stát jeho kořistí. Rychlá kariéra, za kterou stojí jen marketingově dobře upravená slova a příjemná tvář, má vždy rychlé konce.

Miloslava VOSTRÁ, poslankyně Parlamentu ČR a místopředsedkyně ÚV KSČM
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama