Sdružení pro republiku - Republikánská strana Československa Miroslava Sládka

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,46. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

19.12.2016 23:25:45

V BLÁZINCI „U CHOCHOLOUŠKA“ NA PŮDĚ

V BLÁZINCI „U CHOCHOLOUŠKA“ NA PŮDĚ

Každý člověk, se kterým se bavím, řekne jediné. Takový …………. snad není nikde jinde na světě. Takových hlupáků a …………., také ne. Co s tím budete dělat?

Víra ve spasitele, nejlépe miliardáře nebo přivandrovalce

Tak jsem se podíval na nejnovější zprávy z domácí politiky. Agrofert drtivě vítězí. Sobotka se se svou sociální demokracií propadá do nicoty ODS. Všichni živnostníci nadávají na EET a mnoho z nich končí, v televizi ovládané Babišem však vystupují placené figurky, které vykládají, jak je to výborné. Úplně stejně ovšem vystupoval kompars placený Viktorem Koženým, který lákal k odevzdání kuponových knížek Harvardským fondů na jistotu 10 000 korun. Naletělo neuvěřitelných přes milion držitelů knížek. Nikdo z nich ale neviděl ani slíbených deset tisíc. Je naprosto jistě, že EET bude mít stejný výsledek nebo spíše následek. Zničení drobných živností, ochuzení života zvláště na malých obcích a vítězství gigantických konglomerátů typu Agrofert.

Nespokojená většina, která nebyla volit

Nadávající většina sedmdesáti procent voličů však spolehlivě ignoruje volby a umožňuje tak, aby vládli diktátoři podporovaní doslova hrstkou občanů České republiky. Takže by se dalo říci, že paradoxně nejsou původci všeho zla v této zemi hlupáci, kteří volí Babiše, ale ti, kdo nechodí k volbám.

Před každými volbami je třeba nabídnout „úplně novou“ stranu

Jak jsem předpověděl, před každými parlamentními volbami je veřejnosti nabídnut nějaký úplně nový politický subjekt, bez nejmenší minulosti, a tedy nejmenších šrámů. K němu se může upínat bahenní kal, který se přelévá od US, přes VV, atd., atd. Nyní nastoupil projekt finanční skupiny Penta, nazvaný v duchu satiry Jaroslava Haška, strana Realistická. Někdo tento projekt vítá, někdo odsuzuje. To je normální.

Poloviční Čech shazuje Čecha

Co však normální není, je postoj čtvrt Korejce vydávajícího se za Japonce. Ten prohlásil, že Robejšek, mentor Realistů je emigrant, takže s naším národem nemá nic společného. Sice tady s námi nežil čtyřicet let, takže je na místě moje starší kritika zdůrazňující, že nemá přehled o dění zde. Ovšem takovou kritiku můžeme vznášet pouze my Češi. Protože Robejšek tady s námi sice dlouho nebyl, ale pořád je to Čech. Ovšem aby napůl Čech, napůl Korejec vydávající se za Japonce, to už je hodně přes čáru.

Jednotná levice, rozhádaná pravice

Přesně jako v blázinci, který vedl Chocholoušek. Naprostý maglajs, který se ani nedá nazývat gulášem. To je nejlepší charakteristika současné politické scény v naší republice. Přitom existuje zcela jednoznačné vodítko a meřítko pro to, která strana je zkorumpovaná a zaprodaná prohnilému systému. Jsou to všechny parlamentní strany bez rozdílu. Podívejte se koho třeba uvádějí průzkumy veřejného mínění jako strany, které uspějí ve volbách. Přitom je každému jasné, že průzkumy veřejného mínění neodrážejí mínění veřejnosti, ale naopak s ním manipulují a dovytvářejí jej. Tedy vytvářejí reklamní kampaň pro strany, které jsou financovány vládnoucí garniturou.

Tak zvané průzkumy volebních preferencí lžou a podvádějí

Takže ještě jednou, strana, která se objeví v průzkumu veřejného mínění jako strana s více než 4 procenty je nanejvýš podezřelou a pravděpodobně stranou zkorumpovanou, spolupracující s vládnoucí garniturou. Je to past na hlasy nespokojených voličů. A je jisté, že nesplní jediný předvolební slib. Jeden ano, že totiž přivede hlasy nespokojených voličů a dá je plně k dispozici hnutí ANO. Že se to rýmuje? Tím hůře pro bloudy, kteří své hlasy parlamentní bandě odevzdají.

Parlamentní strany se dělí na ty, co vládnou a na užitečné idioty sloužící za peníze těm vládnoucím

Většinou tři parlamentní strany vytvoří vládní koalici. Potom jsou tam tak dvě, které vládní koalici pomáhají, protože za to mají výhody v podobě dobře placených funkcí v parlamentu, na ministerstvech, v dozorčích a správních radách. Potom je tady jedna až dvě, včetně tak zvaných nezařazených poslanců, kteří slouží jako užiteční idioti. Do parlamentu totiž kandidovaly ne proto, aby vládly a prosadily svůj program, ale jenom proto, aby shrábly státní příspěvek za hlasy a potom každý rok pobíraly příspěvek na činnost, za který mohou funkcionáři dobře žít, tu a tam sestavil nějakou putovní výstavku, apod. Kromě těchto výhod pro ně samotné neudělají pro své voliče vůbec nic. Slyšeli jste třeba, že by nějaký ten užitečný idiot pomohl některému člověku, který se mnohdy nezaviněně dostane do problémů. Slyšeli jste, že by se takový užitečný idiot někoho zastal, nebo že by v parlamentu prosadil cokoliv ze svého předvolebního slibu?

Vládnoucí klika si ty užitečné idioty vydržuje a dělá jim reklamu v podobě zfalšovaných průzkumů volebních preferencí proto, že za prvé potřebuje ventil na nespokojenou veřejnost, za druhé v parlamentu idiota, který se sice tváří jako opozice, ale jinak je naprosto impotentní a nepředstavuje pro vládnoucí kliku žádné reálné nebezpečí.

Vystřízliví někdy hlupáci volící parlamentní bandu?

Jsme svědky přelévání přízně každé čtyři roky. To znamená, že z novinky předhozené davu tento dav skutečně vystřízliví cca za čtyři roky. Bohužel vystřízliví jenom proto, aby příště udělal ještě větší hloupost. Jednak volil zase něco nově předhozeného anebo recyklovaného podvodníka. Takže příliš optimistická předpověď není ani pro volby v roce 2017.  

Tragikomedie po česku v provedení komediantské šmíry

Někdo by mohl říci, že to je tragédie, někdo, že to je komedie k popukání. Ovšem jak u tragédie, tak komedie si může vybrat, zda na ni do kina nebo divadla půjdeme. U tragikomedie nazvané česká politika jsme však oběťmi bez ohledu na to, zda chceme nebo nechceme. Výsledky její ubohosti nám dnes a denně otravují život. Ničí podmínky pro naše soukromí, životní úroveň našich rodin a ničí i naše podnikání.

Jak z té žumpy ven

Jsou pouze dvě možnosti, jak z toho uniknout. Buď emigrovat i s celou rodinou, anebo se konečně probudit, odmítnout celou parlamentní bandu a zvolit politickou stranu, která se nezpronevěřila svému programu.  Hlavně jít volit!!!

Miroslav Sládek



Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama