František Zwyrtek

  • NEZ
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,39. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.12.2016 23:42:19

Politika a vánoce? Jestli ono v těch pojmech není něco neslučitelného...

Politika a vánoce? Jestli ono v těch pojmech není něco neslučitelného...

... pravil by možná Zdeněk Svěrák jako v Nejisté sezóně. Jak to, že to politikové neví, a placenou reklamou obtěžují i u vánočního stromku?

Chápu, že každý politik má potřebu popřát nám hezké vánoce - ostatně je to slušnost.. Proč ne. O vánočních svátcích přijímáme přání i od lidí, s nimiž si nemáme jinak co říct.

ALE - pokud nám naskakuje na FB a jinde toto přání či jiná moudra do dalšího roku s podtextem "sponzorováno", jímá mne tichý vztek. Je totiž vrcholně nevkusné obtěžovat lidi formou placené politické reklamy, neb nic jiného to není, i v takovém období, zasvěceném rodině a blízkým - o vánocích. Obzvláště v této době, kdy politikové vrcholně selhávají, a imigranti vraždí na vánočních trzích.
 
Ano, slovo nevkus je to správné, obdobně jako laciný kýč. Děkuji proto všem politikům, kteří nepodlehli tomuto pokušení, jsou se svou rodinou... a MLČÍ. 

A pozor - všichni ti ostatní nás v těch svých nevkusných rámečcích ujišťují, jak jim jde o naše dobro.

Tady bych zpozorněl. Pokud jde všem o naše dobro, tak si ho zabarikádujme doma, u vánočních stromečků, a nedejme si ho nikým vzít!!!

A to přesto, že ten dotyčný má na to, aby nám sponzorovaně hlásal, že ví všechno lépe než my, obyčejní lidé této země. Neví. Jen si prostě platí z našich peněz reklamu, že to tak je.

Tak bych těm sponzorovaným rád vzkázal -  musíte-li si platit to, aby vaše myšlenky o vánocích někdo četl, jsou to nejhůř vynaložené peníze. Měl jste raději koupit šátek, parfém či knížku své lásce... Jako to děláme my, ti obyčejní lidé. Protože je to krásné, patřičné... a moudré. 

Krásné vánoce všem navzdory  sponzorovaným myšlenkám kohokoliv.


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama