Ing. Miloslava Vostrá

  • KSČM
  • Braškov
  • zastupitelka obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.06.2011 10:11:51

Tato vláda je krutý omyl a voliči ho jistě rádi napraví

Tato vláda je krutý omyl a voliči ho jistě rádi napraví

Když do médií unikly plány naší vlády a jejich horlivých členů, byl z toho poprask. Ministr Heger je však "zkušený praktik", jeho plán na znárodnění peněz zdravotních pojišťoven prošel téměř hladce.

Není možné tvářit se, že máme soukromé pojišťovny a dle potřeby zase hrát hru na jednu velkou státní. Buďto ať vláda zruší systém státní zdravotní daně a soukromých pojišťoven nebo se nesnaží lidem lhát do kapsy a uzná, že systém se státní zdravotní daní vyřeší opět jen jedna velká státní zdravotní pojišťovna a ne nehospodárná hra na trh. Další z tahů pana ministra opět dokazuje jeho nekompetentnost. Slíbil vyšší mzdy lékařům, ale teprve nyní hledá, kde na to vzít. A sype ze sebe plány, o kterých i jeho náměstek Nosek říká, že jsou „právně pochybné.“ Zřejmě je to ale nějaký zvyk v TOP 09. I ministr kultury Besser nyní slibuje církvím „majetkový ráj na zemi“ a opět neví, kde na něj vzít. Tomu říkám vláda rozpočtové šílenosti. Už od časů Stanislava Grosse tu máme vládní krizi. Tato vláda je ale "dokonalá", protože na místo permanentní práce má program permanentní krize. Krize Promopro, střídá krize Bárta a Kočí. Zatímco Bárta je z vlády pryč a paní Kočí si konečně půjde dostudovat, krize Promopro trvá. Alexander Vondra musí odejít. Požadujeme předčasné volby a do nich rekonstrukci stávajícího kabinetu, ze kterého by měli odejít ministři Vondra za kauzu Promopro, Heger za chaos a neschopnost zvládnout rezort, Fuksa za promo akce ztrapňující ČR jako je posílání koňského spermatu do Buckinghamského paláce a Nečas za neschopnost řídit vládu. Pojďme se rozhodnout správně. Je na čase přes odpor premiéra Nečase aby se sešly všechny strany zastoupené ve sněmovně a dohodly se na termínu předčasných voleb.

 Miloslava Vostrá
 poslankyně PSP ČR za KSČM
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama