Tomáš Vandas

předseda DSSS
  • DSSS
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.01.2017 15:48:00

Vítáme rozhodnutí německého ústavního soudu

Vítáme rozhodnutí německého ústavního soudu

Německý ústavní soud dnes odmítl zakázat Národnědemokratickou stranu Německa (NPD). Návrh Spolkové rady, která zastupuje jednotlivé spolkové země, byl tak neúspěšný. Opakuje se situace z roku 2003, kdy byl i tehdy stejný návrh smeten ze stolu.

Návrh Spolkové rady, která zastupuje jednotlivé spolkové země, byl tak neúspěšný. Opakuje se situace z roku 2003, kdy byl i tehdy stejný návrh smeten ze stolu.

DSSS vítá rozhodnutí německé justice, která je, narozdíl od té české v kauze dělnické strany, schopna opravdu demokratických rozhodnutí. Blahopřejeme NPD, která je naším dlouholetým partnerem nejen v rámci česko-německé spolupráce, ale také v rámci celoevropské národní strany Aliance pro mír a svobodu (APF).


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama