Sdružení pro republiku - Republikánská strana Československa Miroslava Sládka

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,46. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.04.2017 14:43:54

Genocidu Arménů spáchali Turci

Genocidu Arménů spáchali Turci

Je s podivem, že se Hollywood odhodlal k natočení tak pravdivého filmu. Odhlédněme od zcela zbytečných filmových kritiků, kteří si kvůli doprovodné milostné romanci vůbec nevšimli hlavního tématu a poslání filmu.

 Již v devatenáctém století Turci soustavně vyvražďovali na svém území (Osmanské říše) všechny křesťany bez rozdílu. Zvláštní pozornost však věnovali Arménům. Jejich existence, jako národa na území mohamedánské říše byla pro náboženské fanatiky urážkou jejich sekty a důvodem k o to větší nenávisti. Avšak největší vlna vyvražďování přišla až v roce 1915.

Tehdy, jako konec konců obvykle, mezinárodní společenství a velmoci neudělali vůbec nic a přihlíželi vraždění. To bylo vlastně před sto lety. Nenechme se ale mýlit tím, že dnes neexistuje Osmanská říše (zatím) a že je Turecko dnes jiným státem a národem. Sami sebe totiž usvědčují z toho, že se za tehdy spáchanou genocidu neomluvili, dodnes ji popírají (jak by asi dnes oproti tomu dopadl popírač genocidy Židů?) a dokonce dodnes nenávidí všechny Armény.

Myslí si někdo, že to je přehnané tvrzení? V žádném případě. Je to pravda a podložená důkazy. Liberálně demokratická strana pořádá Světový kongres vlasteneckých sil v Moskvě. Před několika lety na tento kongres pozval Vladimír Žirinovský nejen zástupce Arménie, ale také Turecka. Turci, když zjistili, že tam jsou i Arméni, z jednání ostentativně odešli. Svůj odchod zdůvodnili tím, že s takovou podřadnou rasou nebudou sedět v jedné místnosti.

Jak je vidět na tomto příkladu, Turci se nezměnili ani v nejmenším za posledních sto let. Jak tedy můžeme předpokládat, že by se chovali ke křesťanům dnes, kdy mají obrovskou, výborně vyzbrojenou armádu a silnou pátou kolonu především v Německu?

Turecko nesmí být nikdy přijato do Evropské unie.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama