JUDr. Jan Chvojka

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,42. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.05.2017 14:51:00

Několik tisíc lodníků a jejich rodin čelí křivdě

Několik tisíc lodníků a jejich rodin čelí křivdě

O křivdě, které čelí několik tisíc lodníků a jejich rodin, jsem debatoval se zástupci Spolku lodníků hájících zájmy Čechů zaměstnaných v Holandsku.

O křivdě, které čelí několik tisíc lodníků a jejich rodin, jsem debatoval se zástupci Spolku lodníků hájících zájmy Čechů zaměstnaných v Holandsku. Přišel s nimi také ústecký poslanec Jaroslav Foldyna, který setkání inicioval.

Lodníci svůj příjem na základě chybných informací danili v zemi, kde pracují. A teprve nedávno si Finanční správa vzpomněla na smlouvu s Holandskem z roku 1974, podle níž daně měli odvádět v ČR, a zpětně ji vyměřuje.

Až milionové částky mají zaplatit během několika měsíců. To pro ně může být existenční problém. Postup Ministerstva financí nepovažuji za solidární. Udělám vše proto, abych těmto rodinám pomohl.


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama