Mgr. Ivana Stráská

  • SOCDEM
  • Jihočeský kraj
  • krajská zastupitelka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,15. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.06.2017 5:28:00

Těší mě, že se ještě najdou tací, kteří vedou mladé lidi ke sportu

Těší mě, že se ještě najdou tací, kteří vedou mladé lidi ke sportu

Hejtmanka Stráská poděkovala mladým boxerským medailistům z mistrovství republiky za skvělou reprezentaci Jihočeského kraje.

Poděkování za skvělou reprezentaci Jihočeského kraje a drobné dárky si ze setkání s hejtmankou Ivanou Stráskou odnesli dva mladí medailisté z Mistrovství České republiky v boxu školní mládeže 2017, které se konalo v Karviné ve dnech 18. až 20. května, Matěj Velikovský a David Popovič. Oba pocházejí z Českých Budějovic.

Desetiletý Velikovský, žák českobudějovické Základní školy Nerudova, získal bronzovou medaili a třináctiletý Popovič, žák Základní školy Hluboká nad Vltavou, vybojoval dokonce zlato. Mladé naděje pilují svůj talent v českobudějovickém Box Clubu táty Němce. Spolu s nimi se setkání s hejtmankou zúčastnil i předseda uvedeného clubu Milan Beneš.

Club nese jméno českobudějovické boxerské legendy Josefa Němce

„Klukům jsem moc pogratulovala k dosaženému úspěchu a poděkovala za skvělou reprezentaci kraje. Zároveň mě velice těší, že se v dnešní přetechnizované době najdou takovéto organizace, které vedou mladé lidi ke sportu a rozumné disciplíně,“ řekla hejtmanka Stráská.

Hejtmanka Ivana Stráská se setkala s úspěšnými mladými boxery z Českých Budějovic Matějem Velikovským (vlevo) a Davidem Popovičem. 

Club nese jméno zasloužilého mistra sportu a bronzového medailisty v těžké váze z olympijských her v Římě v roce 1960, mistra Evropy v roce 1963 v Moskvě a jedenáctinásobného mistra Československa - českobudějovického rodáka Josefa Němce. Založen byl v roce 2007 a jeho krédem je vychovávat nové boxery k zodpovědnosti, oddanosti pro danou věc a slušnosti.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama