RNDr. Radoslav Štědroň

  • SSPD-SP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,59. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.06.2017 9:26:13

11. díl

11. díl

ještě dvě stránky na téma jak vyřešit problém vstupujících lidí do Česka z ciziny, kteří tu nejsou doma

 

že by všechny zajímalo a autor tohoto spisku dnes nemá následující informaci – jen se domnívá, proto čísla nebude uvádět – v kolika z oněch níže zmíněných 57 islámských státech se vyrábějí tradiční, klasické (nikoli jaderné) zbraně a střelivo? Domnívám se, že většina těchto ustrnulých zemí – je dováží. Pěstovat rýži, banány, mák nebo bavlnu je totiž

oproti výrobě dnešních zbraní a střeliva pro ustrnulé – nemožné.

To samozřejmě není však chvála na současný plutokraticko-oligarchický kapitalismus 21. století, který ze současné zbrojařské loby, udělal jedno ze dvou kusadel vládnoucích dnes celému světu.

  

 Vyřešení problémů trvalého mírového soužití vyznavačů islámu s křesťanským světem Evropy.

Doporučení, která jsou již zhmotněna na papíře v návrhu zadání nové občanské ústavy pro Českou republiku řeší, snaží se řešit, všechny podstatné záležitosti Česka, kterých je možná kolem 80. Mezi nimi je to vztah českého státu k islámu. Nemůžeme ingerovat do praktik a politik jakéhokoli státu jiného na světě. Mé doporučení je však – na základě dosavadních znalostí - které se kupodivu příliš neliší s doporučeními, která slyšíme i z jiných století (a nebudeme je zde sepisovat, opisovat a kumulovat na dalších sto stránkách), jednoznačné.

Příslušný článek nové ústavy9/, která bude po dvouleté celonárodní diskusi o ní, o každém článku zvlášť, o každém jednotlivém problému zvlášť – přijata nakonec v referendu, musí být k islámu kategorický a nedvojsmyslný.

Na území českého státu bude islám zakázán.

Bude to výsledek diskuse 8 500 000 voličů českého státu. Bude to završení majestátu demokracie, přímé demokracie, proti kterémužto výsledku, nikdo ze skutečných demokratů v civilizovaném světě slovo nevznese.

Tak zní doporučení globalisty pro český stát do daleké budoucnosti.

Vůbec to však neznamená, že to tak musí být.

Referendum pochopitelně může dopadnout druhým způsobem, tak, že se na současném stavu vůbec nic nezmění nebo dokonce ještě zhorší. Dnešní ústava islám nezakazuje. Postupné vnikání jiné kultury do české není zakázáno. Výstavba mešit v zemi s 8000 křesťanskými kostely není zakázána. Může být taky novou ústavou či směrnicemi bruselskými, naopak podporována a povolena.

I to může být výsledek referenda a obhájce přímé demokracie s tím nic neudělá.

Podvolí se.

S posice dnešních znalostí však nejsem zastáncem druhého postupu.

9/ viz www.stranaprace.cz. Strana státu přímé demokracie - Strana práce, která vznikla v ČR v roce 2004, na těchto svých w-stránkách umístila návrh zadání nové občanské ústavy pro Českou republiku, určený pro dvouletou celonárodní diskusi a poté pak bude definitivní text připraven ke schválení referendem.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama