RNDr. Radoslav Štědroň

  • SSPD-SP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,59. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.07.2017 9:12:44

4. díl

4. díl

tak je toho nakonec 9 stran textu, pardon, jeden list mi zůstal ve skeneru, poslední dvě strany jsou odpovědí na tento můj list ÚS

 

měla – stále to vylučuji – za to mě suďte – nemá, podle mých informací o stranách v této zemi, žádná jistotu, že by od všech svých členů získala podpis hodnověrný pro jednoho jediného kandidáta.

Soude.

To bez peněz nelze.

Kde je tedy rovná soutěž – natož tak politických stran. Já prostě nemám možnost dostat se na startovní čáru, na které by se postavili vedle mne současní kandidáti (zatím především nemocný z Hradu a vekslák z Chuchle). Oba mají dost peněz či jsou dostatečně známí na to, aby tento počet sehnali (navíc je otázkou, proč by měl stávající president, nezajímá mne jeho současné jméno, který byl již jednou zvolen v přímých volbách – proč by měl znovu shánět podpisy jako všichni ostatní, zde by tato jediná možná výjimka od tohoto diskriminačního opatření byla pochopitelná).

V takto nakresleném typu voleb jsou kupodivu politické strany vysunuty na bok této soutěže. Disponuje například dnes v současném parlamentu jedna strana tolika poslanci a senátory, aby se mohla využít i druhá možnost jak navrhnout kandidáta? Maximálně jedna.

A aby se v dnešním parlamentu domluvilo více stran, aby tuto možnost návrhu kandidáta využilo – to zatím nehrozí, všechny parlamentní strany si jdou po krku přímo zoufalým způsobem, jejich společná domluva na něčem opravdu prospěšném pro český stát, pro český národ, je dnes nemožná.

Tvrdím.

Zůstává tedy volba presidenta soutěží jinou než definovanou v článku 5 ústavy – jest to soutěž jednotlivých osobností, jednotlivých osob, občanů ČR. Nic víc.

Nu, ale to je otázka na Vás – pánové z Ústavního soudu České republiky – není to porušení LZPS            (2 /1993Sb.)?

Občané mají právo podílet se na správě věcí veřejných přímo…

Výše jsem Vám už sděloval, že nedisponuji žádnými miliardami, připojuji zde – ani miliony.

Tedy nemohu využít – ABSOLUTNĚ NEMOHU VYUŽÍT RELATIVNĚ FUNGUJÍCÍHO TRHU V ČESKÉ REPUBLICE TAK,

abych si zadal u nějaké firmy zabývající se reklamou či podobnými aktivitami, požadavek na sběr 50 000 hodnověrných podpisů tak, aby po jejich předložení na MV ČR – byla splněna podmínka § 21 zákona o volbách presidenta, a byla tak moje kandidatura zaregistrována – a já se mohl postavit na startovací čáru všech kandidátů.

Ten podpis se regulérně, naprosto morálně čistě – dá koupit. Tady nejde o koupení si hlasu volebního, že chci být presidentem ČR, za každou cenu.

To ne.

Pouze splnění diskriminační podmínky – účastnit se dnes soutěže o posici presidenta ČR.

Cena nabídky firmám za splnění tohoto jasného čitelného normálního tržního požadavku je – odborným odhadem a mým výpočtem, v rozmezí 30 – 60 milionů korun.

A tyto peníze já nemám.

Nejenom já.

Takže zkraje příštího roku to nebude soutěž mezi nejlepšími lidmi, nejmorálnějším, nejschopnějšími, s nejlepším programem dalšího vývoje ČR, ale bude to soutěž mezi nejbohatšími nebo lidmi vzešlými z mafie politických struktur, které zapustily kořeny a vyrostly do obludných podob od ledna 1993.

Impuls k presidentské volbě jsem dostal teď na jaře 2017. Vím, že nemám konkurenty v této soutěži, které se nemohu kvůli diskriminačnímu řádku v jednom zákoně účastnit. Oslovil jsem 14 miliardářů (jenom jeden odpověděl klasickým politickým sliněním) v této zemi s žádostí o pomoc při získání těchto 50 000 hodnověrných podpisů. Sdělil jsem tuto mou iniciativu stran mé snahy o možnost účastnit se této soutěž veškerému základnímu celostátnímu tisku (všechny celostátní deníky). Samozřejmě, že odpověď nulová. Současná zabarikádovaná mafie tohoto prolhaného, zkorumpovaného státu (to je jenom moje právně ostřejší a lidsky pochopitelnější definice našeho
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama