JUDr. Miroslav Pindeš, Ph.D.

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,32. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.07.2017 21:47:05

To snad není pravda ........

To snad není pravda ........

Sobotko probuď se ..........

 Nevím, zda bdím, nebo spím, nebo jsem ožralej či zfetovanej. Podal jsem daňové přiznání a úředník mi napsal, že jsem ho nepodal ve formátu xlm takže jsem ho nepodal. Zajímalo by mne podle kterého § a zákona jsem povinen podat daňové přiznání ve formátu xlm. Ústava ČR zas dostala na prdel. 
Podle čl. 2 odst. 3 Ústavy ČR státní moc slouží všem občanům a lze ji uplatňovat jen v případech, v mezích a způsoby, které stanoví zákon .Podle odst. 4 uvedeného článku může každý občan činit vše co není zákonem zakázáno, a nikdo nesmí být nucen činit, co zákon neukládá. Tak co vlastně platí v tomto státě, zákony nebo svévůle úředníka. SOBOTKO táhni do prdele i se svým aparátem a uděklěj to velice rychle než dostaneš přes držku. A vy skvělí úředníci pokud neznáte co je právní předpis a jaká je jejich právní síla vemte si svoje směrnice a saky paky a táhněte domů nebo vraťte diplomy a vysvědčení. Mám už toho docela dost - tady si snad každý dělá co chce.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama