Zbyněk Klíč

  • ODS
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,87. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.07.2011 14:24:57

Martin Halada zvolen místopředsedou Evropských demokratických studentů

Martin Halada zvolen místopředsedou Evropských demokratických studentů

EDS jsou jednou z nejstarších a největších mládežnických organizací v Evropě.

Praha - Další mezinárodní úspěch zaznamenala mládežnická organizace Mladí konzervativci (MK). Na pondělním zasedání ve Vídni byl místopředsedou mládežnické organizace European Democrat Students (EDS) zvolen zahraniční tajemník MK Martin Halada.

„Je to pro mě velké ocenění za práci, kterou se snažím na poli mládežnických organizací dělat. Mým cílem je především prosazování dobrého jméno MK a České republiky v zahraničí a prohlubování spolupráce středopravicových mládežnických sdružení v Evropě,“ uvedl po svém zvolení Martin Halada.

Jde již o druhý úspěch MK na zahraničním poli v poslední době. Nedávno byl také Martin Halada na zasedání ve Spišském Podhradie na Slovensku zvolen předsedou mezinárodní organizace Central European Youth Cooperation (CEYC), sdružující pravicové mládežnické organizace ve střední Evropě. Právě posilování spolupráce ve středoevropském regionu a organizace mezinárodních setkání bude patřit k hlavním povinnostem nového místopředsedy EDS.

„Nejbližší akcí, kterou ve spolupráci s EDS pořádáme, bude 15. září letošního roku Council Meeting EDS, celoevropské setkání studentů v Praze,“ doplnil Halada, který je zároveň nejmladším zahraničním tajemníkem v historii MK.

Martin Halada se narodil v Plzni, studoval střední školu ve Spojených státech a European Law School v nizozemském Maastrichtu. Členem MK je od roku 2009. EDS je středopravicovou mládežnickou organizací, reprezentující 43 mládežnických sdružení z 36 evropských zemí a sdružující více než jeden a půl milionu studenů. Mladí konzervativci jsou pravicovou mládežnickou organizací v ČR, existující od roku 1991.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama