Sdružení pro republiku - Republikánská strana Československa Miroslava Sládka

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,46. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.09.2017 19:55:28

SPD se plní bahnem

SPD se plní bahnem

Zcela nechtěně jsme byli seznámeni s kandidáty za SPD s pár členy o to více dloholetými čekateli na členství.

Například v Královéhradeckém kraji kandiduje notorický převlékač kabátů Ing. Petr Vrzáň. Ten byl nejprve členem a posléze poslancem za SPR – RSČ. Při nejbližší příležitosti však zradil a přeběhl k ODS... tehdy vedené Václavem Klausem. Za to byl odměněn místem na ministerstvu financí. Tam měl na starosti sázky a hazardní hry, aby později přeběhl k protistraně a stal se mluvčím spolku sdružujícího majitele heren a sázkových kanceláří. Jistě tam i onde zužitkoval informace, které si opatřil při svém turismu, neboť mimo jiné vystřídal také ČSSD, SPOZ. Dodnes nás mrzí, že se taková osoba mohla stát poslancem a pošpinit dobré jméno Republikánů.
Není se ovšem čemu divit, že ten, kdo vykrádá republikánský program nakonec sáhne i po takových renegátech. Jak mohou lidé věřit straně, která je již dnes plná zrádců, přeběhlíků, politických turistů a prostě odpadu, kterého by se normální politická strana již nedotkla ani třímetrovým bidlem.
Pokud nevěříte, doporučujeme navštívit Wikipedii nebo jen zadejte toto jméno na Google a kochejte se.
Tak jen do toho, dejte hlas takové sběři a ona se vám odmění! To budete koukat.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama