Mgr. Marie Blažková

  • ANO 2011
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,25. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.11.2017 18:42:00

Máte zajímavý nápad, jak vylepšit Děčín? Podejte návrh, město ho zrealizuje

Máte zajímavý nápad, jak vylepšit Děčín? Podejte návrh, město ho zrealizuje

Již od 3. listopadu mohou lidé starší 15 let podávat návrhy na zajímavé projekty nebo akce. Zastupitelé totiž schválili participativní rozpočet ve výši 5 milionů korun. Nyní je čas přijít se zajímavým nápadem.

 Děčín se rozhodl část svého rozpočtu vyčlenit na zajímavé projekty občanů. Jak to v praxi funguje, si můžete přijít poslechnout do velkého sálu městské knihovny v pondělí 13. listopadu v 17 hodin. „Připravili jsme setkání s koordinátorkou projektu, odborníky na participativní rozpočet a občany, abychom přesně vysvětlili principy a postupy při podávání projektů,“ řekla Marie Blažková, primátorka města.

Na setkání se zájemci dozvědí, jak přesně postupovat při podávání svého projektu, aby jejich nápad měl co největší šanci na úspěch. Podrobný postup k úspěšnému podání a přijetí projektu, a také další důležité informace naleznou zájemci na webových stránkách projektu Tvoříme Děčín.

"Podání svého projektu je jen první krok k případnému úspěchu v podobě realizace. Lidé si totiž sami rozhodnou, co vlastně město nakonec vybuduje. Důležité jsou tedy přesné a podrobné informace pro ty, kteří chtějí svůj nápad prosadit. V případě potřeby je možné se obrátit na koordinátorku. Ta každému ráda poradí a zodpoví veškeré dotazy,“ doplnila primátorka.

Termín zahájení podávání projektů je od 3. listopadu do 15. ledna, následovat bude posouzení realizovatelnosti projektů. V březnu pak budou moci občané o jednotlivých návrzích společně diskutovat, v dubnu proběhne hlasování a v květnu začnou realizace vybraných návrhů. Své dotazy můžete psát na emailovou adresu tvorimedecin@mmdecin.cz .

Přesný postup a formulář pro podání projektu najdete ZDE

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama